Personvern & Betingelser

Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (finnmarkrein.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Rettigheter

Finnmarkrein.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Ansvar for innhold på nettstedet

Finnmarkrein.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker Finnmarkrein.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å handle i nettbutikken og/eller ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.

Kommunikasjon

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg. Når du handler i nettbutikken sender vi deg dessuten en e-post med ordrebekreftelse.

Linker til andre nettsteder

Finnmarkrein.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom finnmarkrein.no

Personopplysninger registrert hos finnmarkrein.no

Finnmarkrein.no behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven. Personopplysninger vil først bli registrert når du oppretter en profil hos oss, eller melder deg på nyhetsbrevet vårt. Vi samler inn denne informasjonen for at du skal motta din bestilling eller vårt nyhetsbrev. Det registreres opplysninger om blant annet; navn, adresse, informasjon om bestillingen og om du har bekreftet at du har lest og godtatt salgsvilkårene. Sensitive personopplysninger vil ikke bli lagret. Under ingen omstendigheter vil denne informasjonen, selges eller videreformidles til en tredjepart.

Om du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller har mangler, ber vi deg om å kontakte oss per e-post: nettbutikk@finnmarkrein.no , så fort som mulig. Vi vil deretter sørge for at feilen eller mangelen blir rettet opp.

Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettbutikken samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på nettbutikk@finnmarkrein.no.

Firmaadresse er Reinslakteriet, 9845 Tana

Finnmark Rein AS er registrert i MVA registeret. 
Vårt MVA nummer er: 965807691MVA

Cookies

Finnmarkrein.no benytter seg av “cookies”. Med cookies lagres brukerens adferd på brukerens harddisk på nettstedet den besøker. Informasjonen blir blant annet brukt som et hjelpemiddel for deg som bruker og til statistikk. Cookies innebærer ingen sikkerhetsrisiko, men funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet og nettbutikken, spesielt da tidligere adferd ikke huskes, for eksempel innloggingspassord og lagrede produkter.

Retur av varer kjøpt på nett

Her beskriver vi våre retningslinjer vedrørende retur og angrerett. Våre retningslinjer skal til enhver tid være i henhold til Angrerettloven og våre kjøpsbetingelser. Du finner Angrerettloven på Lovdata.no.

Angrerettens gyldighetsområde

For at Angreretten skal komme til anvendelse, må kjøpet har blitt gjort over internett, e-post eller telefon. Angreretten gjelder også ved kjøp på nett med utlevering i butikk. Angreretten gjelder derimot ikke ved kjøp i våre fysiske butikker.

Det er ikke angrerett på tjenester (f.eks gravering eller trykte varer) som er ferdig levert. Angreretten gjelder heller ikke ved kjøp av varer som er spesiallaget til deg. Dette gjelder likevel bare dersom leveringen av tjenesten har startet med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når avtalen er oppfylt.

Slik angrer du

Vi anbefaler at du skriver en e-post til oss der det fremkommer tydelig at du vil angre. Legg gjerne ved angrerettskjemaet vi sendte deg sammen med varen. 

Du har 2 uker på deg til å melde fra. Nedtellingen begynner når du har fått varen i din fysiske besittelse. Med det menes at varen er levert i forbrukers postkasse, på forbrukers arbeidsplass eller når den er mottatt av noen på vegne av forbrukeren. Fristen starter imidlertid ikke når forbruker mottar hentelapp fra posten, men først når varen er hentet på postkontoret.

Du behøver ikke å oppgi noen som helst grunn for å bruke angreretten, men du må holde fristen.

Frakt tilbake

Du som kjøper er ansvarlig for trygg retur. Pakk varen godt inn og ta vare på kvittering. Forbrukeren har bevisbyrden for at varen er sendt i retur, og bør derfor sørge for å kunne dokumentere tidspunktet for avsendelse, for eksempel i form av en kvittering. En slik dokumentasjon vil også ha betydning for den vår rett til å holde tilbake kjøpesummen.

Dersom beskadigelse eller forringelse oppstår og dette skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side, er forbruker ansvarlig for skaden/tapet.

Retur skal gjøres uten unødig opphold og senest innen 14 dager fra meddelelse om angrerett er gitt.

Du har krav på å få tilbake alle kronene du har betalt for varen og frakten til deg, men det er du som må betale returkostnaden. Som selger er vi ikke pliktige til å tilbakebetale tilleggskostnadene for en dyrere fraktmetode enn den som normalt tilbys, dersom det er forbrukeren som har valgt den dyrere fraktmetoden.

Din retur sendes til:

Autospa Vadsø AS, Sprett.net
Sør-Varangerveien 7
9800 Vadsø

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google