Presseklipp

Finnmark Rein høstet lovord under NHO-konferansen i Oslo.

«– Finnmark Rein har klart kombinasjonen å redusere mengden og øke kvaliteten. Be-driften driver et bærekraftig beite med en verdiskapning fordi resultatet er mer kvalitet, sier NHO-sjef Kristin Skogen Lund til Finnmark Dagblad.»

Finnmarken 07.01.17

Viddas store eventyr

«– Jeg har opplevd det før, på Valdresflya i Oppland. Men jeg kom mye nærmere på reinsanking- og slakting utenfor Lakselv i Finnmark. Det var en voldsom opplevelse! «

Mat fra Norge nr. 50, 06.02.17

Aldri har denne karen vært feitere og mer verdifull

«Den kjølige sommeren i nord har iallfall ført noe godt med seg. Knapt nok noen gang tidligere har reinen vært feitere og mer verdifull. – Et fantastisk år, oppsummerer direktør Are Figve hos Finnmark Rein. «

Les saken her

Nrk Finnmark, 14.11.16

Finnmark Rein på menyen under Agenda Nord-Norge

«Offisielle representanter fra blant annet USA, Tsjekkia, Østerrike, Frankrike og Japan fikk smake på reinsushi og tørkede reinhjerter

Finnmarken, 09.11.16

Lørdagsgjest: Ellen Inga Hætta

Reineier Ellen Inga Hætta fra reinbeitedistrikt 42 Beahcegealli er lørdagsgjest i NRK Lørdagsrevyen.

Se klippet her

NRK Lørdagsrevyen, 29.10.16

Like mye omega 3 som torsk – like magert som kylling!

«— Reinkjøtt inneholder mer vitamin B, jern, sink og selen enn lam, sau, svin og kylling. Det har også like høye nivåer av noen omega 3-fettsyrer som i krabbe, scampi, blåskjell, østers og torsk. Reinkjøtt har også bare to prosent fett, noe som gjør kjøttet like magert som kylling, sier Ammar Eltayeb Ali Hassan.»

 

Mat fra Norge nr. 1, 08.02.16

Like mye omega 3 som torsk – like magert som kylling!

«— Reinkjøtt inneholder mer vitamin B, jern, sink og selen enn lam, sau, svin og kylling. Det har også like høye nivåer av noen omega 3-fettsyrer som i krabbe, scampi, blåskjell, østers og torsk. Reinkjøtt har også bare to prosent fett, noe som gjør kjøttet like magert som kylling, sier Ammar Eltayeb Ali Hassan.»

 

Mat fra Norge nr. 1, 08.02.16

Like mye omega 3 som torsk – like magert som kylling!

«— Reinkjøtt inneholder mer vitamin B, jern, sink og selen enn lam, sau, svin og kylling. Det har også like høye nivåer av noen omega 3-fettsyrer som i krabbe, scampi, blåskjell, østers og torsk. Reinkjøtt har også bare to prosent fett, noe som gjør kjøttet like magert som kylling, sier Ammar Eltayeb Ali Hassan.»

 

Mat fra Norge nr. 1, 08.02.16

Rein nytelse fra Finnmarksvidda 

Forsidesak fra magasinet Mat fra Norge.

 

Mat fra Norge nr. 10 2015

Pressekit

Logo

Last ned

Dyr & landskap 1

Last ned

Dyr & landskap 2

Last ned

Portretter 

Last ned

Produktfoto Trykk

Last ned

Produktfoto Skjerm 

Last ned

Oppskrifter og historier

Last ned