Woket vintersalat

FINNBIFF

 

En oppskrift av Rune Pal
En av Norges mest erfarne ­kokker og restaurant­eiere

Rune Pal presenterer oppskrifter som passer for deg som har litt erfaring på kjøkkenet, eller som vil stelle i stand et festmåltid.

4 porsjoner

Wokblanding

  • 300 g reinskav
  • 0.2 rød chili
  • 75 g brokkoli i små bunter
  • 50 g sellerirot i tynne strimler
  • 50 g gulrot i tynne strimler
  • 2 ss søt soya
  • 2 ss stekeolje
  • 30 g babyspinat
  • 60 g salatblanding
  • 1 rødløk, finhakket
  • 20 g sorte oliven, finhakket

Sitrusdressing

  • 1 dl olivenolje
  • 1 sitron, saft og revet skall
  • 1 appelsin, saft og revet skall
  • 20 g sorte oliven, finhakket

Wok reinsdyr, chili, brokkoli, ­sellerirot og gulrot i en svært varm panne med olje i ca. 2–3 ­minutter.

Ta wokpannen av varmen og tilsett soyasaus. Smak til med salt og pepper.

Kjøl ned blandingen til rom­temperatur i en stor bolle.

Ha over sitrusdressing og vend godt. Serveres i en stor ­serveringsbolle eller fordelt i dype tallerkener.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google