
En oppskrift av Rune Pal
En av Norges mest erfarne kokker og restauranteiere
4 porsjoner
Wokblanding
- 300 g reinskav
- 0.2 rød chili
- 75 g brokkoli i små bunter
- 50 g sellerirot i tynne strimler
- 50 g gulrot i tynne strimler
- 2 ss søt soya
- 2 ss stekeolje
- 30 g babyspinat
- 60 g salatblanding
- 1 rødløk, finhakket
- 20 g sorte oliven, finhakket
Sitrusdressing
- 1 dl olivenolje
- 1 sitron, saft og revet skall
- 1 appelsin, saft og revet skall
- 20 g sorte oliven, finhakket
Wok reinsdyr, chili, brokkoli, sellerirot og gulrot i en svært varm panne med olje i ca. 2–3 minutter.
Ta wokpannen av varmen og tilsett soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Kjøl ned blandingen til romtemperatur i en stor bolle.
Ha over sitrusdressing og vend godt. Serveres i en stor serveringsbolle eller fordelt i dype tallerkener.