Reinwok tortilla

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 400 g reinskav
  • 2 gulrøtter
  • 1 purre
  • 100 gram kålrot
  • 100 gram haricots verts (grønne bønner)
  • ½ dl olje, nøytral
  • 2ss soyasaus
  • 1dl søt chilisaus
  • 1 hjertesalat
  • 1 bunt friske mynteblader
  • 4 stk tortillalefser
  • salt og pepper

Rens grønnsakene og skjær i tynne strimler.

Varm opp en wokpanne eller en stekepanne og tilsett olje. Tilsett reinskav i den varme pannen og la det frese i et par minutter.  Tilsett grønnsakene og stek videre. Smak til med salt og pepper.

Rør inn soyasaus og chilisaus.

Legg  hjertesalat og reinwok på tortillalefser og strø over mynteblader, rull sammen og server.