Reinwok tortilla

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 400 g reinskav
  • 2 gulrøtter
  • 1 purre
  • 100 gram kålrot
  • 100 gram haricots verts (grønne bønner)
  • ½ dl olje, nøytral
  • 2ss soyasaus
  • 1dl søt chilisaus
  • 1 hjertesalat
  • 1 bunt friske mynteblader
  • 4 stk tortillalefser
  • salt og pepper

Rens grønnsakene og skjær i tynne strimler.

Varm opp en wokpanne eller en stekepanne og tilsett olje. Tilsett reinskav i den varme pannen og la det frese i et par minutter.  Tilsett grønnsakene og stek videre. Smak til med salt og pepper.

Rør inn soyasaus og chilisaus.

Legg  hjertesalat og reinwok på tortillalefser og strø over mynteblader, rull sammen og server.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google