Reinsdyrslidere

MEDALJONG

 

En oppskrift av Rune Pal
En av Norges mest erfarne ­kokker og restaurant­eiere

Rune Pal presenterer oppskrifter som passer for deg som har litt erfaring på kjøkkenet, eller som vil stelle i stand et festmåltid.

12 porsjoner

  • 360 g medaljong, delt i like tykke biffer á 30 g
  • 12 stk små burgerbrød
  • 20 g tyttebær
  • 10 g sukker
  • 6 ts dijonsennep
  • Majones (mengde etter smak)

Rør tyttebær og sukker på en kjøkkenmaskin. Krydre de små reinsdyrbiffene med litt salt og pepper. Stek dem 1 min på hver side.

Ha litt majones, sennep og rørte tyttebær i burgerbrødet. Legg på reinsdyrbiffene og sett lokket på. Bruk gjerne en coctailpinne for å holde det sammen.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google