Rein og gnocchi

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 400 g reinskav
  • 1 pakke potetgnocchi
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 løk
  • 1 ss oregano, hakket
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss honning
  • 1 boks hele tomater
  • 1 dl vann
  • 100 gram fetaost
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • frisk basilikum til pynt

Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Varm opp saltet vann og kok gnocchi i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnoccchi med litt olivenolje.

Server på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google