Rein og gnocchi

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 400 g reinskav
  • 1 pakke potetgnocchi
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 løk
  • 1 ss oregano, hakket
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss honning
  • 1 boks hele tomater
  • 1 dl vann
  • 100 gram fetaost
  • olivenolje
  • salt og pepper
  • frisk basilikum til pynt

Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.

Varm opp saltet vann og kok gnocchi i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnoccchi med litt olivenolje.

Server på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.