
En oppskrift av Kristin Jacobsen
Foto: Stian Broch
4 porsjoner
- 400 g reinskav
- 1 pakke potetgnocchi
- 1 fedd hvitløk
- 2 løk
- 1 ss oregano, hakket
- 1 ss vineddik
- 1 ss honning
- 1 boks hele tomater
- 1 dl vann
- 100 gram fetaost
- olivenolje
- salt og pepper
- frisk basilikum til pynt
Brun reinskav i en varm stekepanne med olivenolje til det har fått fin farge. Tilsett finhakket løk, finhakket hvitløk, tomater, oregano, honning og eddik i pannen med reinskav. Tilsett vann og la det småkoke i cirka 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Varm opp saltet vann og kok gnocchi i cirka 2 minutter. Sil av vannet og vend gnoccchi med litt olivenolje.
Server på tallerken med gnocchi og fetaost. Pynt med friske basilikumblader.