Pizza med reinskav

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 2 store eller 4 små pizzabunner
  • 400 g reinskav
  • 4 ss olivenolje til steking
  • salt og pepper
  • 1 pakke granateple kjerner
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss frisk oregano, finhakket
  • salt og pepper
  • 200 gram revet parmesan

Varm en stekepanne med olivenolje og brun reinskav. Krydre med salt og pepper.

Bland crème fraiche, hvitløk, olivenolje, eddik og oregano i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Smør et tynt lag med saus utover pizzabunnen. Dryss over parmesan og reinskav. Stek pizzaen ved 250 grader i cirka 8 minutter. Dryss over granateplekjerner og frisk oregano rett før servering.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google