Pizza med reinskav

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

 

Foto: Stian Broch

4 porsjoner

  • 2 store eller 4 små pizzabunner
  • 400 g reinskav
  • 4 ss olivenolje til steking
  • salt og pepper
  • 1 pakke granateple kjerner
  • 3 dl crème fraiche
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ss frisk oregano, finhakket
  • salt og pepper
  • 200 gram revet parmesan

Varm en stekepanne med olivenolje og brun reinskav. Krydre med salt og pepper.

Bland crème fraiche, hvitløk, olivenolje, eddik og oregano i en bolle. Smak til med salt og pepper.

Smør et tynt lag med saus utover pizzabunnen. Dryss over parmesan og reinskav. Stek pizzaen ved 250 grader i cirka 8 minutter. Dryss over granateplekjerner og frisk oregano rett før servering.