Crispi rein

FINNBIFF

 

En oppskrift av Kristin Jacobsen

4 porsjoner

  • 400 g reinsdyrskav
  • olje til steking
  • salt og pepper
  • 1 bunt vårløk
  • 1 agurk
  • 1 glass hoisinsaus
  • 1 pakke kinesiske pannekaker
  • sesamolje til steking

Varm olje i en stekepanne og stek reinskav til gyllen. Tilsett 4 ss hoisinsaus, la det surre videre på svak varme i 8-10 minutter.

Skjær vårløk i strimler og agurk i tynne staver.

Ønsker du litt sprø pannekaker kan du varme de i litt sesamolje i en panne rett før servering. Smør pannekakene med hoisinsaus og topp med kjøtt, vårløk og agurk.

Rull sammen og server.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google