Finnmark Rein

Rein finnbiff

Finnbiff

Perfekt til gryter, wraps og pizza.
Stekes fra fryst tilstand.

PORSJONERING:
Ca. 150 gram per person, avhengig av mengden tilbehør.

Finnbiffen kan tas rett fra fryseren og i panna. Halvtint finnbiff er lettere å dele opp og gir et jevnere stekeresultat.Bland like deler nøytral stekeolje og smør i en høy stekepanne. Stek finnbiffen på sterk varme i noen minutter. Fryst kjøtt avgir mye fuktighet, så brun små porsjoner om gangen for å unngå at kjøttet blir kokt.

Stekt finnbiff kan brukes i blant annet asiatisk wok med ingefær, soyasaus og grønnsaker eller i pitabrød med enkel salat og tyttebærrømme (i stedet for mørbraden i oppskriften).

Ingredienser

100 % reinsdyrkjøtt (skivet)

Nettovekt

Ca. 400 g fryst vare

Næringsinnhold